För en tryggare vardag

Fastighetsskötsel & drift


En av de viktigaste delarna i fastighetsförvaltning är en fungerande felanmälan och fastighetsskötsel. Vi har egen personal som sköter både handläggning av felanmälningar och utförandet.

Vi har valt att göra en central felanmälan som har hand om alla de fastigheter där vi har teknisk fastighetsförvaltning.


Fastighetsskötsel som den borde vara

Våra fastighetsskötare och tekniker har väl utrustade servicebilar. Vår personal hanterar serviceordrar och avrapportering direkt i sin iphone för snabb och effektiv hantering.

Vi förser våra fastighetsskötare med rätt verktyg för att de ska behöva använda så lite tid som möjligt till administration och istället kunna ägna sig åt det som de är bäst på - att sköta om fastigheterna.

AdEx fastighetsskötare får alltid höga betyg av de boende i våra årliga NKI-undersökningar. Servicekänsla och proffsighet är något som utmärker deras arbete.

Förebyggande underhåll

Vi försöker alltid att arbeta förebyggande så att allvarliga fel aldrig hinner uppstå. Målet är att trasiga lampor och kärvande portar ska åtgärdas innan någon boende har hunnit ringa för att anmäla. Till vår hjälp har vi ronderingsscheman som utefter varje avtal reglerar efter vilken frekvens olika byggnadsdelar ska kontrolleras.

I våra skötselavtal ingår alltid rondering utifrån det behov som finns i Er fastighet. Fastigheten ska vara säker och bevakas så att inga olyckor sker. I våra avtal ingår alltid felavhjälpande underhåll i upp till 20 minuter varje gång vi är på plats. På så sätt kan mycket avhjälpas direkt utan att det kostar föreningen något extra.
 

ServiceCenter & felanmälning

Hjärtat i vår verksamhet är ServiceCenter som tar hand om felanmälningar, tids-
bokningar och boendeinformation till alla våra kunder. Att felanmälan fungerar bra är en väldigt viktig del av teknisk fastighetsförvaltning.

Vi tycker att det är viktigt med återkoppling och som ett komplement till felanmälan per telefon erbjuder vi därför varje kund en egen felanmälansida där man kan göra felanmälan dygnet runt via formulär.

Den som kontaktar oss via webbsidan får ett automatiskt mailsvar med en länk där man kan följa sitt ärende och vad som sker. Det finns också möjlighet att
komplettera sitt ärende i efterhand med mer information eller bilder.
Se vår sida för felanmälan här.Prova AdEx

Kontakta oss för en offert.