Brf Äpplet

AdEx ServiceCenter (felanmälan)

Eftersom föreningen har ett eget system för felanmälan så kan man inte göra felanmälning via webben. Däremot kan man ställa sig i kö för P-plats, förråd och liknande eller kontakta sin förvaltare i andra frågor.


För att göra en felanmälan, ring oss på 90 220

mån - fre 7.30 -16.00


Fastighetsjour: 

Om något fel är akut så kontaktar du någon i styrelsen som kan avgöra om det är läge att ta kontakt med jouren. Kontaktuppgifter till jouren finns i porten.

Förvaltningsärenden

Ställ dig i köKontakta din förvaltare

När du kontaktar oss via formuläret får du en bekräftelse på din anmälan till din mailadress. I mailet finns en länk till ditt ärende där du kan gå in och komplettera dina uppgifter eller t.ex. bifoga en fil. Du kommer att få en epostavisering när något har hänt i ditt ärende.

Felanmälning på webben


Felanmälan gemensamma utrymmen
Felanmälan lägenhet
Felanmälan tvättstuga

När du kontaktar oss via formulären får du en bekräftelse på din anmälan till din mail. I mailet finns en länk till ditt ärende där du kan komplettera dina uppgifter och t.ex. bifoga en fil. Du kommer att på en epostavisering när något har hänt i ditt ärende.

Andrahandsuthyrning

Här kan du ladda ned ansökan om andrahandsuthyrning. Formuläret kan fyllas i på datorn men måste sedan skrivas ut och skrivas under av bostadsrättshavaren innan den skickas in till föreningen eller lämnas på förvaltningskontoret.


Ansökan om andrahanduthyrning

Styrelse

Här kan styrelsen logga in för att ta del av rapporter, bokföring, attestera fakturor, dokumenthantering m.m.

Fastighetskontrollen

Förvaltningskontor


Besöks- och telefontider:


måndag     besökstid 08.00-09.00    
onsdag      besökstid 08.00-09.00    


Stadingeplan 20, 163 66 Spånga
08 - 761 81 00


Här hittar du föreningens hemsidaAkut?
Ring oss direkt

90220

Nyheter